Ronja til Fotogalleriet

Vi gratulerer Ronja Penzo med praksisplass på Fotogalleriet

Vi gratulerer Ronja Penzo med praksisplass på Fotogalleriet

Vi gratulerer vår flinke eks-student som studerte foto  ved vår fotoskole i Oslo  Ronja Penzo som starter som praktikant på Fotogalleriet. Ronja tar over fakkelen fra vår tidligere student Ronny Hammerstad Jensen som har vært Fotogalleriets svært gode hjelper i seks måneder nå.

– Jeg hadde lyst på jobben for å få en ny bølge av inspirasjon til meg selv, men også for å lære å jobbe ordentlig på et galleri. Jeg tenker at det å bli kjent med en annen del av kunstverdenen er veldig bra og gir meg ny kunnskap og nye muligheter. Jeg gleder meg veldig til å jobbe på Fotogalleriet, og jeg har lenge hatt lyst til det. Slike ting som å lære alt fra hvordan biblioteket fungerer til å bli med på å henge utstillinger kommer til å bli en bra læring, sier Ronja som starter i jobben 1. mars.

På fotoutdanningen Oslo Fotokunstskole er vi opptatt av å være i direkte kontakt med fagmiljøet som vi utdanner studentene våre inn i og praktikantsamarbeidet mellom fotoskolen Oslo Fotokunstskole og Fotogalleriet gir våre tidligere studenter en unik mulighet til å bli kjent med kunstscenen fra innsiden. Under praksisperioden i ved fotoskolen jobber praktikantene side om side med den faglige staben på Fotogalleriet og kunstnerne som stiller ut der.

Vi ønsker Ronja lykke til med praktikantperioden, følg Ronja på hennes blogg på Recens Paper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s