En forsmak på Førsteklasses årsutstilling 2014

Fredag 30. mai slår vi opp dørene på Oslo Fotokunstskole. Førsteklasses årsutstilling 2014 de beste prosjektene fra studentene som er i ferd med å avslutte sitt første år på Oslo Fotokunstskole. Årets utstilling viser en klar tendens til en sterk vilje for å eksperimentere med det fotografiske mediet og andre uttrykksformer som video, installasjon og tekst. Utstillingen er åpen gjennom helgen til og med onsdag 04. juni. Stikk innom på vernissasjen eller i utstillingsperioden for å se årets utstilling og for å møte våre flotte studenter. Her er en liten smakebit på noen av verkene som presenteres i årets omfangsrike årsutstilling.

Vernissasje: Fredag 30. mai 19:00
Hvor: Oslo Fotokunstskole, Waldemar Thranesgate 84A (v/Alexander Kiellands plass)
Andre åpningstider: 31.05.-04.06. 12:00-18:00
Facebook: https://www.facebook.com/events/248496975274162/

Bianca Emilia Fjellstad

Bianca Emilia Fjellstad

Sofie Brønner

Sofie Brønner

Helene Falck Bjørge

Helene Falck Bjørge

Sandra Mari Lund

Sandra Mari Lund

Ingvild Nordengen Tjessem

Ingvild Nordengen Tjessem

Kristine Glimsdal

Kristine Glimsdal

Emeric Salimon

Emeric Salimon

Henrikke Sæthre Ellingsen

Henrikke Sæthre Ellingsen

Frida Lill Kildal

Frida Lill Kildal

Ane Viktoria Meyer Bøhler

Ane Viktoria Meyer Bøhler

Oslo Fotokunstskole er en kunstskole i Oslo. Skolen har tilbydt kunstutdanning siden 1987 og har siden 1994 vært en fotoskole med spesialisering innen fotokunst. Oslo fotokunstskole holder til ved Alexander Kiellands plass og tilbyr en to-årig utdanning i kunstfoto med et fokus på analog fotografi under første år av fotoutdanningen. Oslo Fotokunstskole mottar statlig støtte og utdanningen kvalifiserer til lån og stipend fra Lånekassen. Les mer på oslofotokunstskole.no og søk studieplass gjennom skolens søkerportal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s