Bli fotograf med toårig fotoskole

Lærer Morten Eckersberg underviser andreklasse i Photoshop.

Lærer Morten Eckersberg underviser andreklasse i Photoshop.

Oslo Fotokunstskole tilbyr fulltidsstudium i kamerabasert kunst, og som student står utviklingen av ditt eget selvstendige billedspråk i fokus. Med fotoskole kan du leve ut din lidenskap for fotografi.  

Fotoskole der utvikling av billedspråk står i fokus

Oslo Fotokunstskole er en fotoskole for deg som har interesse for kunst og fotografi, og som ønsker å videreutvikle deg i et faglig sterkt og engasjerende miljø. I løpet av skolens to år utvikler du egne fotoprosjekter med tett veiledning fra noen av landets beste lærere innen kamerabasert kunst. Målet med utdanningen er at du skal utvikle ditt eget kunstneriske uttrykk, tilegne deg tekniske ferdigheter, lære kunsthistorie, samt være i stand til å reflektere kritisk rundt egen og andres kunst.

Faglig sterkt miljø

Som student ved Oslo Fotokunstskole vil du oppleve et faglig sterkt miljø blant lærere da alle er aktive kunstnere og fotografer. I tillegg til skolens faste lærerstab vil du få undervisning og veiledning fra en rekke etablerte fotokunstnere, som gjester skolen hver uke. Skolemiljøet preges av kreativitet og gir deg mulighetene for å eksperimentere, bryte ut ifra det tradisjonelle og tenke fritt ut ifra egne erfaringer, personlighet og kultur.

Tidligere studenterfaring

Flere av fotoskolens tidligere studenter jobber i dag som kunstnere og fotografer. Fotokunstner og tidligere student Verena Winkelmann, som er innkjøpt av Nasjonalmuseet og mangeårig mottaker av Statens Kunstnerstipend, forteller at hennes møte med skolen ga henne en unik plattform å bygge videre på.

– Jeg vil anbefale skolen til de som er i oppstartsfasen. Skal du komme inn på akademier eller kunsthøyskoler i utlandet må du ha nådd et visst nivå. Det er uhyre sjeldent at noen glir rett inn uten å ha gått på en fotoskole, som eksempelvis Oslo Fotokunstskole først.

– Du må være seriøs og sette deg mål som er større enn at du driver med foto litt nå og da. Når jeg tenker på Oslo Fotokunstskole tenker jeg også på vennskap som oppsto, som er både kolleger og venner i dag.

Ønsker du å bli student hos Oslo Fotokunstskole tar vi inn søknader helt frem til oppstart i august.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s