Lurer du på hvilken fotoutdanning du skal ta?

På Oslo Fotokunstskole får du praktisk erfaring med å lage utstillinger, her fra planlegging av årsutstilling i skolens lokaler.

På Oslo Fotokunstskole får du praktisk erfaring med å lage utstillinger, her fra planlegging av årsutstilling med lærer Yamile Calderon i skolens lokaler.

Det finnes utallige skoler og kurs innen fotografi, og det er ikke alltid enkelt å vite hvilken fotoutdanning man skal velge. Om du ønsker å fokusere på kunstnerisk fotografi, kan Oslo Fotokunstskole være skolen for deg.

Billedforståelse og estetikk i fokus

Oslo Fotokunstskole står utviklingen av et selvstendig kunstnerisk utvikling i fokus. For å kunne uttrykke deg presist med fotografi undervises det i teknikk hvor du lærer kamerateknikk, mørkerom, (svart-hvitt og farge), studiofotografering, digital fotografering, digital etterbehandling, utskrift, videoredigering med mer. Ønsker du en fotoutdanning som gir deg kunstnerisk frihet, der billedforståelse og estetikk står i fokus, er Oslo Fotokunstskole en utdanning som passer for deg.

Dypdykk i kunsthistorie

I løpet av to år vil du gjøre et dypdykk inn i kunsthistorien, med særlig vekt på fotografi. Du vil utvikle egne prosjekter fra idé til ferdig verk, og du oppmuntres til å tenke selvstendig og til å ta egne valg. På Oslo Fotokunstskole legger vi vekt på å sette studentene i kontakt med fagmiljøet utenfor skolen. Underveis i utdanningen besøker vi blant annet utstillinger, kunstnere, arrangerer offentlige seminarer og lager studentutstillinger.

Helhetlig fotoutdanning

På Oslo Fotokunstskole er vi opptatt av å utdanne fotografer som er i stand til å tenke kritisk rundt egne kunstneriske prosjekter. Gjennom kunsthistorieundervisning vil du lære å lese dine egne og andres prosjekter i sammenheng med kunsthistorien, og gjennom skrivekurs vil du bli i stand til å skrive gode tekster om egne prosjekter.

Praktisk rettet utdannelse

På skolen kombineres de praktiske sidene ved fotografi med forelesninger, veiledning og teoriundervisning. Som student vil du få muligheten til å være med på studietur til utlandet fordi Oslo Fotokunstskole ser viktigheten av å utvide horisonten.

Les om tidligere studenters erfaringer.

Har du spørsmål ta kontakt med oss.

Her finner du søknadsskjema.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s