Fem nye publikasjoner fra HEAVY Books.

Forlaget HEAVY Books hadde forrige uke norgeslansering for fem nye publikasjoner med Kristian Skylstad, Kamilla Langeland, Flemming Ove Bech, Christian Tunge og Petter Berg. Vi har bedt forelegger Christian Tunge fortelle om de siste tilskuddene i HEAVY-katalogen:

Kristian Skylstad – Fade to Black:

– Kristian Skylstad ga meg helt frie tøyler til å lage boken hans Fade To Black. Han var interessert i å se hvordan et arbeid kan utvikle seg i andres hender, og det var en frigjørende måte å jobbe på. Jeg synes han beveger seg i et enormt spennende området mellom det banale og “fotoromantiske”, og det kalde og rå.

Kamilla Langeland – Lyra:

– Lyra er muligens den mest eksperimentelle publikasjonen Heavy Books har utgitt. Det er en videreføring av Langelands lengre prosjekt og eksperimentering med funnet materiale, kollasjer og fotogrammer. Til boken har hun fremstilt alle bildene i mørkerommet, limt sidene sammen slik at de blir dobbeltsidige og selv sydd dem til ti unike publikasjoner.

Flemming Ove Bech – Manoeuvres:

– Flemming Ove Bech driver det københavnbaserte forlaget Lodret Vandret, som egentlig er grunnen til at jeg startet Heavy Books. Det var derfor en ære at han hadde lyst til å gi ut en publikasjon med meg. Publikasjonen er basert på en utstilling med samme navn som han gjorde på MELK i fjor. Den er printet i én pantone-farge og er en ganske introvert publikasjon som utforsker både fotografiet og det trykte mediet.

Christian Tunge – Two Tides:

– Two Tides er min tredje bok på Heavy. Det er en serie bilder som beveger seg mellom iscenesettelse og klassisk gatefotografi. Konseptuelt er den så lite komplisert som mulig, men skal heller fungere som en sammensetning av den type fotografi og måten å lage bilder på som jeg har vært interessert i det siste året.

Petter Berg – Globality:

– Globality er globaliseringens endestasjon; en hypotetisk tilstand der alle barrierer er nedbrutt og en ny global virkelighet oppstår. Boken til Petter Berg med samme navn, utforsker markedskreftene og visualiserer globaliseringskulturen. Publikasjonen består av like mange bilder fra Europa som fra Kina.

UTGIVELSENE FRA HEAVY BOOKS KAN KJØPES I BOKHANDELEN TIL MELK OG VIA HEAVYBOOKS.NET.

Oslo Fotokunstskole er en fotoskole i Oslo for deg som ønsker å utforske dine kreative evner i et engasjerende og dynamisk miljø. Skolen ble etablert i 1989 og holder til i lyse og velutstyrte lokaler ved Alexander Kiellands Plass. Les mer om hvordan du kan starte din fotoutdanning på oslofotokunstskole.no.

Hold deg oppdatert ved å følge oss på Facebook.
Følg skolehverdagen på vår Instagram.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s